Elise De Clerck

Elise De Clerck

Elise is al van jongs af aan gepassioneerd door alles wat met musical te maken heeft. Hoewel ze niet uit een muzikale familie komt, begon ze op haar tiende met muzieklessen.

In haar middelbare schooltijd studeerde ze Latijn-Grieks-Wiskunde, maar ze bracht al haar vrije tijd door in de Stedelijke Muziekschool te Lier. Daar volgde ze gitaarles, drumles en musicalles. Ook was ze lid van het meisjeskoor Amarylca, waarmee ze deelnam aan verschillende wedstrijden. In de weekends holde ze van repetitie naar repetitie voor amateurproducties bij WYSIWYG Theaterproducties en BSO-producties.

Na haar laatste middelbaar werd Elise toegelaten in DE!Kunsthumaniora te Antwerpen voor het zevende jaar Musical. Een jaar later, in 2018, mocht ze starten met de Bacheloropleiding Musicaltheater aan het Koninklijk Conservatorium te Brussel. Ze was hier reeds te zien in de schoolproducties She Loves Me (Bonbondame en Ensemble) en Sweet Charity (Helen). Naast haar stage in Daens bij Studio 100 zal Elise nog te zien zijn bij Deep Bridge in The Sound of Music en bij TG Vagevuur in ,Rosa.

In Daens maakt ze deel uit van het ensemble.