Betaalkaart

Betaalkaarten

In het Studio 100 Pop-Up Theater kan er betaald worden aan de hand van een cashless betaalsysteem. Drink of eet je graag iets in de foyer? Koop je graag het programmaboek of de CD van de musical? Dan kan je betalen met deze betaalkaart.

Hoe werkt het? 

Je kan een kaart aan het infopunt halen en daar ter plekke een waarde op plaatsen. Het bedrag kan opgeladen worden met cash geld, bankkaart of creditkaart. Het is ook mogelijk om op voorhand (online) een waarde op te laden. Je krijgt dan 5% korting. Je ontvangt dan een voucher die je meebrengt naar het Studio 100 Pop- Up Theater. De voucher wordt naar een kaart omgezet aan het infopunt. 

Herladen? 

De kaart kan herladen worden aan het infopunt of aan de automaat tussen de 2 foodstands. Herladen kan in schijven van € 5,00.

Hoe betalen?

Nadat je een bestelling geplaatst hebt bij een foodstand, aan een bar of bij de shop, hou je de betaalkaart tegen de betaalunit. Het bedrag van je bestelling gaat op deze manier van je kaart.

Saldo raadplegen?

Het saldo dat op je kaart staat kan je raadplegen aan elke betaalunit, aan het infopunt of aan de “tot ziens”-paal bij de uitgang van het theater.

Wat met de resterende waarde?

Heb je na de voorstelling nog waarde op je kaart staan? Deze waarde kan teruggevraagd worden. Het aanvragen van een refund kan nog tot zolang het Pop-Up Theater in gebruik is. 

Wegens de tijdelijke sluiting van het Studio100 Pop-up Theater zullen alle betaalkaarten met een geldigheidsdatum tot 31/07/2020 kunnen worden gebruikt tot 31/12/2022.

Let op! Na je terugbetalingsaanvraag is het niet meer mogelijk om je kaart nog te gebruiken in het Studio100 Pop-Up Theater. Je zult dus aan de kassa een nieuwe kaart moeten vragen als je in de toekomst nog eens naar één van onze shows wilt komen kijken. Het kan 2 tot 6 weken duren alvorens alle informatie verwerkt is en het bedrag is terugbetaald.