Parking

Bereikbaarheid


Het Studio 100 Pop-Up Theater bevindt zich vlak aan de kruising van de A12 en de N16 in Puurs.  Het theater is vlot bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. 

Routebeschrijving

Auto

Volg de A12 (Antwerpen – Brussel) en neem afrit 7 – Breendonk in Puurs. Volg vervolgens de N16 richting Sint Niklaas. Sla vervolgens op het viaduct af en volg (afhankelijk van welke parking je verkiest) de bewegwijzering naar het theater.

Parkeren

Er zijn twee parkeerterreinen voorzien nabij het theater. Parking A is een niet-overdekte parking waar je op wandelafstand van het theater kunt parkeren. Parking B is een overdekte parking die direct naast het theater gelegen is. Parkingtickets kunnen op voorhand online gereserveerd worden. 

Parking B is enkel op voorhand te reserveren op de website. Op Parking A kan je ter plaatse je ticket kopen bij de parkeerwachter (bankkaart of contant). Deze parking kan je tevens op voorhand reserveren met een korting van 2 euro. Opgelet! 24 uur voor aanvang van de voorstelling kan er geen parking ticket meer gekocht worden.

Adres parking

Parking A: Rijksweg 89, 2870 Puurs

Parking B: Schoonmansveld 18, 2870 Puurs

Wij raden je aan om dit adres te gebruiken als je gebruik maakt van een applicatie of gps-systeem. 

Openbaar Vervoer

Wil jij met het openbaar vervoer naar Daens, de Musical komen?

Het Studio 100 Pop-Up Theater is dan het beste bereikbaar met de bus. De dichtstbijzijnde halte ‘Pullaar’ is op wandelafstand van het theater (1 km).

Vind de beste route op www.delijn.be. Controleer zeker of je ook terug geraakt met de bus, de dienstregeling is namelijk beperkt.

Fiets

Het Studio 100 Pop-Up Theater is vlot bereikbaar met de fiets. Fietsers kunnen gratis gebruik maken van een fietsenstalling naast de ingang van het theater. 

Mindervalide

Mindervalide bezoekers kiezen zelf of ze op parking A of B parkeren. Bezoekers op parking B staan op de beste parkeerplaatsen. Op voorhand reserveren is noodzakelijk voor parking B.

Kiss & Ride

Er is een Kiss & Ride zone voorzien net voor de ingang van het theater. Het is mogelijk om bezoekers hier af te zetten of op te komen halen.