Vragen?

Update rond het advies in verband met publieksbijeenkomsten

Naar aanleiding van het advies van de federale regering in verband met publieksbijeenkomsten heeft Studio 100 in nauw overleg met de betrokken autoriteiten beslist om de shows tot en met 12/12 uit te stellen. 

Meer info

Voorstelling

Duur?

De voorstelling duurt ongeveer 2 uur.

Pauze?

Er wordt geen pauze voorzien.

Leeftijd?

Wij verwelkomen graag kinderen vanaf 12 jaar. Voor kinderen jonger dan 12 jaar is de voorstelling minder geschikt.

Dieren in de voorstelling?

Tijdens de voorstelling zullen er paarden en honden op de scène staan. Mensen die voor deze dieren een allergie zouden kunnen hebben, vragen wij om de gepaste voorzorgsmaatregelen te nemen.

Locatie?


Parking A

Studio 100 Pop-Up Theater
Rijksweg 89
2870 Puurs

Parking B

Studio 100 Pop-Up Theater
Schoonmansveld 18
2870 Puurs

Parking?

Je kan op voorhand je parking ticket met korting reserveren. Selecteer hier de datum van je bezoek en reserveer alvast je parking ticket.

Deze tickets zijn tot 24 uur op voorhand online te reserveren. Op de dag van de voorstelling kan je ter plaatse een parking ticket kopen tegen het standaardtarief

De inrijhoogte van parking B is 4 meter. Er zijn zowel op parking A als B parkeerplaatsen voor mindervaliden voorzien (mits bewijs). Indien je van deze plaatsen gebruik wilt maken, kan je de standaard parking tickets aankopen.

Openbaar Vervoer

Wil jij met het openbaar vervoer naar Daens, de Musical komen?

Het Studio 100 Pop-Up Theater is dan het beste bereikbaar met de bus. De dichtstbijzijnde halte ‘Pullaar’ is op wandelafstand van het theater (1 km).

Vind de beste route op www.delijn.be. Controleer zeker of je ook terug geraakt met de bus, de dienstregeling is namelijk beperkt.

Toiletten?

Er kan gratis gebruik gemaakt worden van de toiletten in het theater.

Vestiaire?

Er is een gratis vestiaire aanwezig in het Studio 100 Pop-Up Theater. Het is verplicht om rugzakken en andere grote voorwerpen hier achter te laten gedurende de voorstelling.

Tickets

Tickets zelf kiezen?

Het systeem is zo ingesteld dat het automatisch de best beschikbare plaatsen kiest. Het is echter ook mogelijk om zelf plaatsen op het zaalplan te kiezen. Let wel, er mogen geen lege stoelen tussen gelaten worden. Daarnaast raden wij aan om geen tickets over blokken heen te bestellen.

Tickets inruilen?

Tickets worden niet gewisseld, ingeruild of terugbetaald.

Betaalmiddelen?

Voor de betaling van uw bestelling, biedt Studio 100 u volgende betaalmiddelen aan:

  • Bancontact: gratis

In het Studio 100 Pop-Up Theater zelf gebruiken we een cashless systeem.

Factuur?

Het is mogelijk om bij je bestelling een factuur aan te vragen. Dit kan heel eenvoudig door dit aan te vinken tijdens jouw bestelling. We vragen vervolgens om 2 extra velden in te vullen. De factuur wordt opgestuurd nadat je bestelling definitief is.

Mindervalide?

Op elke voorstelling wordt een beperkt aantal rolstoelplaatsen voorzien. Per rolstoelplaats is er één begeleidersplaats. Deze zijn te reserveren per mail.

Stuur een mailtje naar info@daens.be. Gelieve op voorhand enkele data en uren voor te stellen wanneer je de voorstelling wilt bijwonen. Op deze manier kunnen wij je sneller verder helpen.

Kan ik telefonisch reserveren?

Op dit moment is het niet mogelijk om tickets telefonisch te reserveren. Wij vragen je om je tickets online te reserveren. 

Tickets niet ontvangen?

Indien je 'Print@home' geselecteerd hebt, worden jouw tickets automatisch opgestuurd na de betaling. Mocht je deze niet onmiddellijk terugvinden in jouw inbox. Controleer dan zeker jouw spam inbox of ongewenste mail. Mocht je deze nadien toch niet vinden kan je steeds contact opnemen via info@daens.be.

Cadeaubon

Voor welke producties kan ik de cadeaubon gebruiken?

  • De Studio 100 Cadeaubon is te gebruiken voor de spektakel-musical 40-45 en Daens, de Musical.

Kan ik deze ook ter plaatse in het Studio 100 Pop-Up Theater inruilen?

  • Het is niet mogelijk om deze cadeaubon ter plaatse in te ruilen. Je kan de cadeaubon online inruilen voor tickets, betaalkaarten en parkingtickets voor beide producties. Daarnaast is het ook mogelijk om deze te gebruiken voor een online reservering voor het restaurant.

Voor welke zaken kan ik deze cadeaubon gebruiken?

  • Je kan de cadeaubon online inruilen voor tickets, betaalkaarten, parkingtickets voor beide producties. Daarnaast is het ook mogelijk om deze te gebruiken voor een online reservering voor het restaurant.

Tot wanneer is mijn cadeaubon geldig?

  • Deze cadeaubon is tot en met 18 maanden na aankoopdatum online in te wisselen. Het is niet noodzakelijk om deze in te wisselen voor een voorstelling binnen deze termijn. Je kan bijvoorbeeld 17 maanden na aankoop tickets reserveren voor een voorstelling die zich 3 maanden later afspeelt.

Moet ik de volledige waarde van de cadeaubon in één keer opgebruiken?

  • Je kan er zelf voor kiezen wanneer en voor wat je de cadeaubon gebruikt. Deze is tot anderhalf jaar na aankoop online in te ruilen. Het is mogelijk om slechts een deel van de waarde te gebruiken en het restbedrag op een later moment te gebruiken.

Wanneer kan ik mijn cadeaubon verwachten?

  • Je kan de cadeaubon direct na betaling afdrukken. Deze worden digitaal per mail afgeleverd.

Is het mogelijk om een cadeauverpakking te bestellen?

  • Momenteel is niet mogelijk om een cadeauverpakking te bestellen. Houd onze website goed in het oog. Van zodra deze weer verkrijgbaar zijn, zal dit hier gecommuniceerd worden.

Kan ik deze cadeaubon als relatiegeschenk of zakelijke doeleinden te gebruiken?

  • Absoluut! Je kan deze cadeaubonnen via de website bestellen. Vergeet zeker niet aan te klikken dat je een factuur bij wenst.

Hoofdtelefoons

De hoofdtelefoons werden met grote zorg uitgezocht en gekozen. Het merk Sennheiser is al jaren gekend om zijn superieure geluidskwaliteit.

Er worden hygiënische beschermingshoesjes voorzien.

De hoofdtelefoons zijn verstelbaar in grootte. Zo kan iedereen op een comfortabele manier genieten van de voorstelling.

Het geluidsniveau is begrensd volgens de wettelijk voorziene norm.

De tribune van het Studio 100 Pop-Up Theater is voorzien van een ringleiding. Deze is beschikbaar op alle zitplaatsen. Een bezoeker met een hoorapparaat of cochleair implantaat kan gebruik maken van de ringleiding door zijn/haar toestel op de T-stand te zetten. De hoofdtelefoon moet niet gebruikt worden.

Bezoekers met een hoorapparaat of cochleair implantaat zonder T-stand dienen de hoofdtelefoon te gebruiken.

Voor doven en slechthorenden werken we aan de organisatie van een voorstelling die we extra toegankelijk zullen maken. We bekijken de mogelijkheden om dit zo goed mogelijk te organiseren. Van zodra we hieromtrent meer info hebben, kan u deze op onze website en op onze facebook pagina terugvinden.

`