Kies een voorstelling

  • Tickets beschikbaar
  • Laatste tickets
  • Uitverkocht
Tip: het is tijdens het bestelproces mogelijk om een factuur aan te vragen.

Schoolvoorstellingen Daens

Doelgroep

De Musical Daens zal voor leerlingen vanaf 11 jaar een onvergetelijke ervaring zijn. Vanaf het zesde leerjaar heten we ze van harte welkom op deze prachtige voorstelling. Indien de leerlingen jonger zijn dan 11 jaar raden we aan om extra omkadering en voorbereiding in te lassen rond een aanrandingsscène in het stuk. De voorstelling duurt ongeveer 2 uur zonder pauze.

Data en prijzen 

De schoolvoorstellingen starten vanaf 5 maart 2020 en vinden telkens plaats op donderdag en vrijdag om 14.00 u.

Een ticket voor een schoolvoorstelling kost € 17,5 per leerling. Per 20 leerlingen mag 1 begeleider gratis mee.

Momenteel zijn de schoolvoorstellingen tot en met juni 2020 uitverkocht. Er zijn extra voorstellingen ter beschikking vanaf september 2020. Indien uw school graag op de hoogte wenst te blijven van de nieuwe voorstellingen in het schooljaar 2020-2021, kan u zich registreren op onze wachtlijst via scholen@daens.be. Houd zeker ook onze website in het oog.

Een ticket voor een schoolvoorstelling kost € 17,5 per leerling. Per 20 leerlingen mag 1 begeleider gratis mee.

Lespakket

Studio 100 stelt een gratis educatief pakket ter beschikking: Een gebruiksvriendelijk en tijdbesparend pakket dat aansluit bij concrete lesdoelen en zich uitstekend leent voor vakoverschrijdend werk.

Je kan het educatief pakket hier downloaden:

Reservatie

Via het inschrijvingsformulier op deze website kan u het gewenste aantal tickets reserveren. Zodra we uw inschrijving ontvangen hebben, bezorgen we u een bevestiging per mail en wordt de uitnodiging tot betaling verstuurd.

Na betaling ontvangt u een betalingsbewijs. Dit betalingsbewijs is meteen uw toegangsticket en brengt u mee op de dag van de voorstelling. Op de dag van de voorstelling meldt u zich aan bij de onthaalbalie en worden uw plaatsen in de zaal toegewezen. U kan dus enkel het aantal gewenste tickets reserveren, niet de plaatsen.

Gratis tickets begeleiders

Het aantal gratis tickets voor begeleiders waarop uw groep recht heeft, wordt automatisch berekend in het inschrijvingsformulier.

Mocht u extra tickets voor begeleiders wensen, kan u dit aangeven op de voorziene plaats op het reservatieformulier.

Betaling

De reservatie gemaakt tijdens het schooljaar 2019-2020, dient per overschrijving betaald te worden binnen een termijn van 30 dagen.

De betaling van een bijkomende bestelling verwachten we per overschrijving uiterlijk 2 weken voor de datum van de gewenste voorstelling. U zal via mail op de hoogte gebracht worden wanneer u een bijbestelling kan plaatsen voor de gekozen voorstelling.

Let op: reservaties die niet tijdig betaald zijn, worden als ongeldig beschouwd en vervallen automatisch

Vragen

Voor bijkomende vragen i.v.m de voorstelling van de de Musical Daens verwijzen we u graag door naar onze veelgestelde vragen.

Mocht u nog vragen hebben bij de reservatie van uw schoolvoorstelling, kunt u ons contacteren via scholen@daens.be