Kies een voorstelling

  • Tickets beschikbaar
  • Laatste tickets
  • Uitverkocht
Tip: het is tijdens het bestelproces mogelijk om een factuur aan te vragen.

Schoolvoorstellingen Daens

Doelgroep

De Musical Daens zal voor leerlingen vanaf 11 jaar een onvergetelijke ervaring zijn. Vanaf het zesde leerjaar heten we ze van harte welkom op deze prachtige voorstelling. Indien de leerlingen jonger zijn dan 11 jaar raden we aan om extra omkadering en voorbereiding in te lassen rond een aanrandingsscène in het stuk. De voorstelling duurt ongeveer 2 uur zonder pauze.

Data en prijzen

De schoolvoorstellingen starten vanaf 25 november 2021 en vinden telkens plaats op donderdag en vrijdag om 14.00 u.

Een ticket voor een schoolvoorstelling kost € 17,5 per leerling. Per 20 leerlingen mag 1 begeleider gratis mee. We contacteren u dan zo snel mogelijk zodra er mogelijkheden zijn. Houd zeker ook onze website in het oog.

De reservatie gemaakt via onze website, dient per overschrijving betaald te worden binnen een termijn van 30 dagen. Let op: reservaties die niet tijdig betaald zijn, worden als ongeldig beschouwd en vervallen automatisch.

Reservatie

Indien u een reservatie maakt voor een voorstelling voor volgend schooljaar, maakt u een inschatting van de aantal leerlingen. Aan het begin van volgend schooljaar krijgt u de kans om nog een aantal plaatsen bij te boeken (beperkt tot max. 15%). We brengen u op de hoogte wanneer u een bijbestelling kan plaatsen. De betaling van een bijkomende bestelling verwachten we per overschrijving uiterlijk 2 weken voor de datum van de voorstelling.

Gratis tickets begeleiders

Het aantal gratis tickets voor begeleiders waarop uw groep recht heeft, wordt automatisch berekend in het inschrijvingsformulier.

Mocht u extra tickets voor begeleiders wensen, kan u dit aangeven op de voorziene plaats op het reservatieformulier.

Lespakket

Studio 100 stelt een gratis educatief pakket ter beschikking: Een gebruiksvriendelijk en tijdbesparend pakket dat aansluit bij concrete lesdoelen en zich uitstekend leent voor vakoverschrijdend werk.

Je kan het educatief pakket hier downloaden:

Vragen

Voor bijkomende vragen i.v.m de voorstelling van de de Musical Daens verwijzen we u graag door naar onze veelgestelde vragen.

Mocht u nog vragen hebben bij de reservatie van uw schoolvoorstelling, kunt u ons contacteren via scholen@daens.be