Maja Van Honsté

Maja Van Honsté

Maja Van Honsté is sinds 2011 afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg, in de richting Musicaltheater.

Na haar studie speelde ze in verschillende musicals zoals Assepoester, The Rocky Horror Show, Chaplin, de musical, Shrek de musical, Zo Mooi Zo Blond, Doornroosje, Giga Grote Muisical Geronimo Stilton, Raad eens hoeveel ik van je hou, Pinokkio en Crazy Shopping. Ze was ook te zien in de theaterstukken Oscar (De Komedie Compagnie), De Quaghebeurs (EWT), Fondue Bourguignonne (EWT), Mijne schat is Ribbedebie (Echt Antwaarps Theater), Tinkelbel en educatief theater Fanny 15 (Uitgezonderd. Theater!) en Macbeth (Vlaams Fruit). Verder was Maja nog te zien in onder andere Stany Crets’ Songfestival Contest of the Best. 

Ze speelde in enkele reclamespots voor onder andere MyShopi. Daarnaast zong ze de ensemblestukken in voor Titanic, Sacco & Vanzetti en Kiss Me Kate voor Festivaria. 

Je kan haar ook als stemactrice horen in verschillende Vlaamse filmversies van onder andere Aladdin (prinses Jasmine), Toy Story 4, Playmobil film, The Incredibles 2, Coco en Zootropolis, en in enkele series op Ketnet, VTMKZOOM, Studio 100, Disney Channel, Netflix en Nickelodeon in onder andere: De avonturen van K3, Mia & Me, Jessie, Elena Van Avalor, Power Rangers Dino Charge, Regal Academy, Goldie en Beer, Calimero... 

Samen met Line Ellegiers en Laura Seys startte ze het close harmony trio The Maries. Maja is te zien in 40-45 als Marie De Bruycker. 

In Daens speelt ze o.a. de rol van Julia.