Manou Kersting

Manou Kersting
Cast

Schmitt

Manou Kersting

Manou Kersting (1962) is een Nederlands acteur die vooral in Vlaanderen actief is. Hij schitterde in Crimi Clowns, de twee langspeelfilms en de gelijknamige serie waarin hij de rol van Lou De Man op zich nam. Van 2005 tot 2008 nam hij de rol van Dany Bols voor zijn rekening in Matroesjka’s. 

In 2009 vertolkte hij de rol van Theo Vynckier in de telenovelle LouisLouise. We zagen hem in de films Pippa & Bowling Balls geregisseerd door Marc Punt en vertolkte een tal van gastrollen in Vlaamse & Nederlandse series. Ook verzorgde hij de voice-over voor Het Huis Anubis en de Vijf van het Magische Zwaard.

Dit voorjaar zien we hem in de één serie Undercover.

In het theater behoorde hij tot de artistieke kern van het gezelschap W.A.C.K.O, en had hij de artistieke leiding van de gezelschappen De Factorie en Podium Modern. Voor De Factorie regisseerde hij onder andere Things to be done in gevallen van heirkracht en De Uitspreker. Met Podium Modern speelde hij twee seizoenen in Trio solo en in het seizoen 2003 - 2004 ook in Off the record. Recentelijk regisseerde hij het theaterstuk Ladies Night en stond recent op de planken met Assisen de webcam moord en speelt nu ’t Schoon verdiep. 

`