TICKETS

Tickets zelf kiezen?

Het systeem is zo ingesteld dat het automatisch de best beschikbare plaatsen kiest. Het is echter ook mogelijk om zelf plaatsen op het zaalplan te kiezen. Let wel, er mogen geen lege stoelen tussen gelaten worden.

Daarnaast raden wij aan om geen tickets over blokken heen te bestellen.

Tickets inruilen?

Tickets worden niet gewisseld, ingeruild of terugbetaald.

Betaalmiddelen

Voor de betaling van uw bestelling, biedt Studio 100 u volgende betaalmiddelen aan:

Bancontact = gratis

In het Studio 100 Pop-Up Theater zelf gebruiken we een cashless-systeem.

Factuur

Het is mogelijk om bij je bestelling een factuur aan te vragen. Dit kan heel eenvoudig door dit aan te vinken tijdens jouw bestelling. We vragen vervolgens om 2 extra velden in te vullen. De factuur wordt opgestuurd nadat je bestelling definitief is.

Mindervalide?

Op elke voorstelling wordt een beperkt aantal rolstoelplaatsen voorzien. Per rolstoelplaats is er één begeleidersplaats. Deze zijn te reserveren per mail. Stuur een mailtje naar tickets@studio100.be. Gelieve op voorhand enkele data en uren voor te stellen wanneer je de voorstelling wilt bijwonen. Op deze manier kunnen wij je sneller verder helpen.

Kan ik telefonisch reserveren?

NEEN. Op dit ogenblik is het niet mogelijk om tickets telefonisch te reserveren. Wij vragen je om je tickets online te reserveren.

Tickets niet ontvangen?

Indien je ‘print@home’ geselecteerd hebt, worden jouw tickets automatisch opgestuurd na de betaling. Mocht je deze niet onmiddellijk terugvinden in jouw mailbox, controleer dan zeker jouw spam inbox of ongewenste mail. Mocht je deze nadien toch niet vinden kan je steeds contact opnemen via info@daens.be

Wat is een terugbetalingsoptie?

Voor een kleine meerprijs van €3,5 per ticket kan je een terugbetalingsoptie afsluiten voor je aangekochte tickets. Word je vlak voor het evenement geconfronteerd met een tegenslag (bv. ziekte) waardoor je niet aanwezig kan zijn, dan krijg je dankzij deze terugbetalingsoptie je tickets terugbetaald. 

Vind hier meer informatie over de voorwaarden van de terugbetalingsoptie.

Hoe kan ik deze terugbetalingsoptie afsluiten?

Tijdens de bestelling van je tickets kan je vóór het afronden van je bestelling aangeven of je de terugbetalingsoptie wenst af te sluiten door het daarvoor bestemde vinkje aan te klikken. De kostprijs van €3,5 wordt automatisch berekend op het aantal tickets die voor de voorstelling in je bestelling zitten (niet op extra’s zoals een parkeerticket of drank- en snackkaartvoucher). In de bevestigingsmail van je bestelling vind je een overzicht van de bestelde tickets en de afgesloten terugbetalingsoptie.

Hoe kan ik een terugbetaling aanvragen?

In het geval je een terugbetalingsoptie hebt afgesloten bij de bestelling van je tickets en je kan niet aanwezig zijn bij de geboekte voorstelling omwille van een reden die vermeld staat bij punt II.3. Toepassingsgebied, kan je een terugbetaling aanvragen via dit formulier.