VOORSTELLING

Duur?

De voorstelling duurt 2u15

Pauze?

Er is geen pauze voorzien.

Leeftijd?

Wij verwelkomen graag kinderen vanaf 12 jaar. Voor kinderen jonger dan 12 jaar is de voorstelling minder geschikt.

Dieren in de voorstelling?

Tijdens de voorstelling zullen er paarden en honden op de scène staan. Mensen die voor deze dieren een allergie zouden kunnen hebben, vragen wij om de gepaste voorzorgsmaatregelen te nemen.

Hoofdtelefoons

De hoofdtelefoons werden met grote zorg uitgezocht en gekozen. Het merk Sennheiser is al jaren gekend om zijn superieure geluidskwaliteit. Er worden hygiënische beschermingshoesjes voorzien.

De hoofdtelefoons zijn verstelbaar in grootte. Zo kan iedereen op een comfortabele manier genieten van de voorstelling.

Het geluidsniveau is begrensd volgens de wettelijk voorziene norm.

Ringleiding

De tribunes van het Studio 100 Pop-Up Theater is voorzien van een ringleiding. Deze is beschikbaar op alle zitplaatsen. Een bezoeker met een hoorapparaat of cochleair implantaat kan gebruik maken van de ringleiding door zijn/haar toestel op de T-stand te zetten. De hoofdtelefoon moet niet gebruikt worden.

Bezoekers met een hoorapparaat of cochleair implantaat zonder T-stand dienen de hoofdtelefoon te gebruiken.

Krijgen we de originele voorstelling te zien of een herwerkte versie?

Er zullen op scène enkele voorzorgsmaatregelen gebeuren, zodat ook onze cast in een corona-veilige omgeving kan spelen. Maar aan het artistieke concept en de kwaliteit van de voorstelling werd niet geraakt. Wij garanderen een even spectaculaire voorstelling.

Heb ik een vaste zitplaats in de theaterzaal?

JA. De plaats die op uw ticket staat, is ook de stoel waar u effectief op dient plaats te nemen.

Ik heb moeite om trappen op te lopen. Is er een lift voorzien?

NEEN. Er zijn geen liften beschikbaar. Onze EHBO-verantwoordelijken helpen u graag op een veilige manier om u naar uw plaats te begeleiden.

Kan ik tijdens de voorstelling de zaal verlaten?

JA. Hiervoor dient u de zaalmedewerker aan te spreken en zal u onder begeleiding naar de foyer worden gebracht. Let op het passeren in de rij op de afstand tot andere bezoekers en loop zijwaarts met uw rug naar uw rijgenoten. Mondmasker is steeds verplicht. Nadien weer de zaal betreden zal onder begeleiding van het zaalpersoneel zijn en op het ogenblik dat de veiligheid het toelaat.

Mag ik rechtstaan tijdens het slotapplaus?

JA. Dat is zeker mogelijk. Het is echter niet toegestaan te roepen, fluiten, ed. Nadat de acteurs het toneel hebben verlaten dient u weer plaats te nemen en de aanwijzingen van de theatermedewerkers op te volgen. Het is niet mogelijk om de zaal te verlaten tijdens het slotapplaus.